Wacom Intuos S, črna (2018)

Wacom Intuos S, črna (2018)

79,94 €

Wacom Intuos S je grafična tablica, zasnovana z namenom povečanja vaše ustvarjalnosti. Orodja, ki jih ponuja, poenostavijo risanje, slikanje in fotografiranje. Wacom Intuos S omogoča izražanje življenskih idej in zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. 

- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 3 - 4 delovne dni
Podroben opis

NAVDIH ZA USTVARJALCE

Wacom Intuos S je grafična tablica, ki je popoln spremljevalec za ustvarjalce, ki svoje delo opravljajo izven prostora. S svojo kompaktnostjo in elegantnostjo navdušuje.

Odlična uporabniška izkušnja z grafično tablico

Wacom Intuos je vse, kar potrebujete za digitalno ustvarjanje. Na razpolago je veliko prostora za ustvarjanje, kar spodbudi in oblikuje še več idej, ki jih lahko izrazite z naprednim peresom, ki je na novem modelu izboljšano in prinaša natančnost in nadzor. Omogoča zelo lepe in gladke prehode ter primerno širino črte.

Omogoča nadzor nad programsko opremo za umetnost in oblikovanje s peresom, ki ga po končanem ustvarjanju lahko odložimo v vgrajeno držalo. Intuos lahko uporabite za ustvarjanje risb, slik, 3D kipov, opombe, grafičnega oblikovanja in še več.

Pero za risanje na graficno tablico


ENOSTAVNO NASTAVLJIVA

Za uporabo je potrebna le povezava z računalnikom prek USB-ja, namestitev programa, registracija in ustvarjanje se lahko prične. Enostavno uporabo omogočajo tudi bližnjične tipke, katere si lahko sami določite kot priljubljene. 

Bliznjicne tipke na graficni tablici


IDEALNA TAKO ZA ZAČETNIKE KOT TUDI PROFESIONALCE

Predstavlja idealen model za začetnike ali uporabnike, ki dajejo prednost prenosljivosti, saj je precej manjši in lažji od drugih grafičnih tablic. Uporabnikom poenostavi ustvarjanje in ustvari občutek, ki je podoben ustvarjanju na papir. Še pomembneje, omogoča tudi bolj naraven vnos v dejavnosti, kot sta risba in foto retuširanje. Graficna Tablica Wacom Intuos S


HITREJŠE IN UČINKOVITEJŠE DELO

Uporaba je lahko brezžična, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše delo od kjerkoli in kdaj koli. Sedenje za računalnikom lahko zamenjate za sproščeno sedenje na postelji in posvečanje pozornosti umetnini.


OB NAKUPU JE VKLJUČENO:

  • Grafična tablica
  • Pisalo Wacom Pen 4K
  • USB kabel s konektorjem oblike L
  • 3 dodatne standardne konice
  • Orodje za odstranjevanje konic
  • Dokumentacija

Preverite ostalo ponudbo grafičnih tablic v naši trgovini.

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Karakteristike Serija Intuos
VrstaGrafična tablica
PriklopUSB 2.0
Blagovna znamkaWACOM
Garancija
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Wacom Intuos S, črna (2018)

Navodila za uporabo

Loading...