Wacom Intuos PRO M (2017)

Wacom Intuos PRO M (2017)

379,94 €

Ste umetnik ali oblikovalec? Želite digitalno izkušnjo od začetka do konca ustvarjanja? Potem je grafična tablica Wacom Intuos PRO M ravno primerna za vas, saj vam omogoča ponazoritev, urejanje ali oblikovanje z bolj naravnim ustvarjalnim nadzorom kot kdajkoli prej.

- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 3 - 4 delovne dni
Podroben opis

PRILAGODITE SVOJ SLOG DELA

Wacom Intuos Pro M je zasnovan tako, da se osredotoči na to, kar je pomembno - vaša ustvarjalnost. Je odličen primer grafične tablice, ki je izdelana iz visokokakovostnih materialov in je zasnovana tako, da najbolje izkoristi brezbaterijsko pisalo Wacom Pro Pen 2. Slogu dela si lahko prilagodite glavne funkcije in si jih nastavite kot priljubljene na kar 8 gumbov - s tem si omogočite hiter dostop

Grafična tablica Wacom Intuos PRO M


 

IZJEMNA DIGITALIZACIJA

Omogoča povezavo z računalnikom Mac ali Windows, z USB ali se poveže preko vgrajenega Bluetooth-a. Z vgrajeno Bluetooth povezljivostjo in elegantno novo zasnovo, je nastavitev grafične tablice enostavna. Namestite si program in pripravljeni ste za neposredno delo v izbrani programski opremi.


POVEZLJIVOST Z USTVARJALNIM DELOM

Izredno odzivno pisalo Wacom Pro Pen 2 vas povezuje z ustvarjalnim delom, kot še nikoli prej. Zasnovano je tako, da hitro postane najljubši izdelek vsakega ustvarjalca. Izjemna občutljivost in odzivnost pisala vam omogočata nadzor, ki ga potrebujete, da svoje delo opravite odlično. 

Pisalo za grafično tablico Wacom Intuos PRO M

Vključno z odličnim pisalom prejmete jekleno stojalo, ki shranjuje rezervne konice in vgrajeno orodje, ki omogoča preprosto zamenjavo.

  Jekleno stojalo za pisalo za Wacom Intuos Pro M


TANEK IN ELEGANTEN DIZAJN

Wacom Intuos Pro M ima manjši, bolj kompaktni odtis od prejšnjih modelov. Zgrajen je z uporabo vrhunskih materialov, rezultat pa je grafična tablica, ki se zdi pomirjujoče močna, vendar je zgolj 8 mm debela.

Pogled na grafično tablico Wacom Intuos PRO M s strani


PAKET VSEBUJE:

  • Intuos PRO M tablico
  • Wacom Pro Pen 2 pisalo
  • 4 barvni obročki za pisalo
  • 10 rezervnih konic (6x standard nibs, 4x felt nibs)
  • USB kabel (2m)
  • Hitra navodila
 

Preverite ostalo ponudbo grafičnih tablic v naši trgovini.

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Karakteristike Serija Intuos PRO
VrstaGrafična tablica
PriklopUSB, Bluetooth
Blagovna znamkaWACOM
Garancija
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Wacom Intuos PRO M (2017)

Navodila za uporabo

Loading...