Micro SD kartice

Micro SD kartice

Preverite širok nabor Micro SD kartic po izjemnih akcijskih cenah vrhunskih proizvajalcev SandDisk, Samsung, Kingtson, Patriot, različnih kapacitet od 16GB -  256 GB ter različnih hitrosti in poskrbite, da bodo vaše fotografije in dokumenti varno shranjeni za vedno.

V kolikor iščete spominske kartice za fotoaparate, tablice ali telefone in jih potrebujete za prenos filmov visokih ločljivosti (Full HD, GoPro, 4K video itd) oz. gre za shranjevanje večjih datotek, preverite našo ponudbi pomnilniških kartic z veliko prostora in različnih hitrostnih razredov, med katerimi so najvišje uvrščene tiste kartice, ki podpirajo vodilo UHS (ang. Ultra High Speed) in tiste z Speed Class 10, ki omogočajo hiter prenos podatkov (hitrost prenosa je lahko različna tudi do 15x!). Če pa potrebujete kartico sd za starejše naprave, pred nakupom preverite največjo dovoljeno kapaciteto vaše mobilne naprave, kjer boste kartico uporabljali. V kolikor gre za oznako microSDHC, bo ta podpirala največ do 32gb prostora, med tem ko novejše naprave omogočajo format microSDXC, ki dosega kapacitete tudi do 2TB.

Pri nakupu katerekoli kartice microsd, vam podarimo brezplačno darilo adapter za SD (primeren za fotoaparate in računalnike).

Loading...