Solarni nahrbtnik ECEEN 612 + polnilna postaja

Solarni nahrbtnik ECEEN 612 + polnilna postaja

S solarnim nahrbtnikom ECEEN® 612 vam ni več potrebno skrbeti, da bo se kdaj koli spraznila baterija vaših mobilnih naprav. Poleg lahke, minimalistične in odporne zasnove nahrbtnika, je njegova posebnost črpanje sončne energije s pomočjo priloženega sončnega panela. Vsa izčrpana energija se shranjuje v vodotesno polnilno baterijo kapacitete 10.000 mAh, torej jo lahko uporabite tudi kasneje. Narejen je iz kakovostnih vodoodpornih tkanin (poliestra), ki zagotavljajo okrepljeno in dolgotrajno uporabo nahrbtnika z minimalno težo. Nahrbtnik ima dovolj prostora in žepov za shranjevanje vseh pomembnih dodatkov, ki jih potrebujete na poti. Na voljo v črni ali rdeči barvi.

159,95 €

52,95 €

- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 2 - 3 dni
Podroben opis

Črpanje sončne energije

Črpanje sončne energije

Solarni nahrbtnik ECEEN® 612 s svojimi sončnimi paneli zajame več sončne energije kot običajni sončni kolektorji, kar pomeni, da proizvede več električne energije. Sončni panel je snemljiv in ga lahko brezskrbno namestite na svoj nahrbtnik ali ga po potrebi odstranite. Narejen je iz odpornih materialov, ki so posebej prilagojeni za zunanjo uporabo in odporni proti praskam. 

Sončno energijo, ki jo črpa solarni panel lahko uporabite za polnjenje različnih mobilnih naprav (npr. pametne telefone, GPS naprave, MP3 predavajalnike, Bluetooth zvočnike, itd.). V ta namen je zraven priložen tudi 1 Micro USB kabel. Vsa izčrpana energija se shranjuje v vodotesno polnilno baterijo kapacitete 10.000 mAh, torej jo lahko uporabite tudi kasneje.

S solarnim nahrbtnikom ECEEN® 612 vam ni več potrebno skrbeti, da bo se kdaj koli izpraznila baterija vaših mobilnih naprav. Naprave lahko brezskrbno polnite tudi ponoči, ko spite. 

Lahek in minimalističen

Solarni nahrbtnik je popolna izbira za vse navdušence pohodništva in drugih zunanjih aktivnosti. Je lahek, odporen, minimalističen in tako primeren tudi za vsakodnevno uporabo. Narejen je iz kakovostnih vodoodpornih tkanin, ki zagotavljajo okrepljeno in dolgotrajno uporabo nahrbtnika z minimalno težo. Za še daljšo življenjsko dobo, so posamezne kritične točke nahrbtnika dodatno ojačane.

Nastavljive, zračne naramnice vam še dodatno olajšajo nošenje nahrbtnika.

Veliko prostora

Solarni nahrbtnik Eceen 612 ima veliko prostora za srhanjevanje

Nahrbtnik ima več razdelkov (2 vmesna sloja) in priročnih žepov, različnih velikosti. Glavni, največji razdelek je primeren za shranjevanje večjih stvari, ki ji potrebujete na potovanju (tudi za shranjevanje prenosnega računalnika). V priročne žepe pa lahko shranite vse od vaših ključev, mobilnih telefonov, zemljevidov in raznih drugih dodatkov. 

 

Osnovne lastnosti:

- Nazivna moč panela: 7W (5V, 1-2A)
- Izkoristek sončnih panelov: 22%
- Material: Poliester
- Dimenzije: 39cm x 22cm x 54cm
- Kapaciteta nahrbtnika: 40L 
- 2 vmesna sloja, 4 male torbe v notranjosti
- Barva: črna ali rdeča

lastnosti solarnega nahrbtnika eceen 612

Paket vsebuje:

- Nahrbtnik ECEEN 612 
- 7W snemljivi solarni panel
- Vodoodporna polnilna postaja ECEEN 10.000 mAh
- Micro USB kabel
- Hitri vodič za uporabo


Preverite ostalo ponudbo nahrbtnikov v naši trgovini.

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Čas dostave 2 - 3 dni
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Solarni nahrbtnik ECEEN 612 + polnilna postaja

Navodila za uporabo

Loading...