Solarni nahrbtnik ECEEN 602 + polnilna postaja

Solarni nahrbtnik ECEEN 602 + polnilna postaja

Naj se vam nikoli več ne zgodi, da vaša mobilna naprava ostane brez baterije. Solarni nahrbtnik ECEEN polni vašo napravo v vsakem trenutku kjerkoli se nahajate. Priložena priročna polnilna postaja 10.000 mAh pa vam ponuja še dodatno rezervo električne energije. Poleg vsakodnevne uporabe je nahtrbnik ECEEN odlična rešitev za potepanja, pohodništvo, ribolov, treking, kolesarjenje itd.

179,95 €

52,95 €

- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 2 - 3 dni
Podroben opis

Neskončno energije

Sončna energija postaja hit

Nahrbnik ECEEN® 602 premore snemljive sončne panele, ki zmorejo polnjenje raznoraznih naprav z jakostjo 7 W. Sončne panele so snemljive a se enostavno in hitro namestijo na nahrbtnik. Narejene so z odpornih materialov prilagojenih za zunanjo uporabo (dodana plast proti praskam).

Nazivne napetostne karakteristike so podobne, kot bi napravo polnili preko USB vmesnika 5V*, zato lahko s nahrbnikom polnite številne mobilne telefone (npr. iPhone, Samsung, ...), polnilne postaje, GPS navigacije, MP3 predvajalnike, Bluetooth zvočnike in še mnogo več..

*Za ustrezno napetost skrbi vgrajen stabilizator (7W, 5V, 1-2A). 

Brezskrbno na pot 

Energija, ki jo solarne panele črpajo, se lahko uporabi za neposredno polnjenje vaših mobilnih naprav (priložen 1 Micro USB kabel) ali pa lahko izčrpano energija shranjujete za "kasnejšo uporabo". V tem primeru se energija shranjuje v vodotesno polnilno baterijo kapacitete 10.000 mAh (priložena). Tako boste lahko na pot šli povsem brez skrbi in brez električne energije ne boste ostali nikoli več. Shranjeno energijo pa boste lahko uporabili takrat, ko jo boste botrebovali (npr. ponoči ko ni več sonca).

Za vsako vreme

Nahrbtnik je narejen iz kakovostnih vodoodpornih materialov, zato bodo vaše naprave na varnem tudi v težjih vremenskih razmerah. Ker je nahrbtnik iz najlona je zelo lahek, kar omogoča ure in ure nošenja brez problema. Da bo življenska doba nahrbtnika dolga, so posamezne kritične točke nahrbnika dodatno ojačane

Nahrbtnik ECEEN z veliko dodatnimi funkcijami

Funkcionalnost

V nahrbnik ECEEN® 602 boste lahko shranili vse kar potrebujete za na pot, službo ali potovanje. Prav tako je zelo primeren za pohodništvo, ribolov, kolesarjenje, treking in podobne aktivnosti v naravi.

V glavnem predalu nahtrbnika so 3 ločeni razdelki, kjer je največji primeren npr. za prenosni računalnik, med tem ko sta ostala dva nekoliko manjša. Na zunanji strani nahrbnika so priročni žepi, ki so primerni za npr. mobilni telefon ali tablični računalnik. Poleg opisanega se na različnih mestih nahaja veliko priročnih žepov tudi za ostale dokumente, zemljevide itd.

Osnovne lastnosti:

- Nazivna moč panel: 7W (5V, 1-2A)
- Izkoristek sončnih panel: 22%
- Material: 1000D Najlon
- Dimenzije: 36 x 23 x 55 cm(nahrbtnik), 14,5 x 1,5 x 8,1 cm(polnilna postaja)
- Teža: 0,82 kg(nahrbtnik), 0,30kg (polnilna postaja)

Paket vsebuje:

- Nahrbtnik ECEEN 602 (po oceni  Ezvid Wiki je med 9 nahtrbniki zasedel 1. mesto!)
- Snemljive polarne panele 7W
- Polnilna postaja ECEEN 10.000 mAh (1 vhod: 5V, 2 izhoda: 1A/5V & 2A/5V)
- Micro USB kabel
- Hitri vodič za uporabo


Preverite ostalo ponudbo nahrbtnikov v naši trgovini.

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Čas dostave 2 - 3 dni
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Solarni nahrbtnik ECEEN 602 + polnilna postaja

Navodila za uporabo

Loading...