Zvočniki Razer Nommo, 2.0

Zvočniki Razer Nommo, 2.0

119,95 €

Zvočniki Razer Nommo, 2.0 so odlični za igralce, ki za svoje aktivnosti potrebujejo čistejši zvok in unikaten dizajn, ki popestri uporabo in omogoča udobje v ušesih. Omogočajo nam, da zvok prepoznamo iz velike oddaljenosti in smeri iz katere izhaja. Prav tako prepoznavajo prostorsko globino in konkurenci ne dovolijo, da jih preglasijo. 

- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 3 - 4 delovne dni
Podroben opis
Razer Nommo gaming zvočniki 2.0. so enostavni za uporabo, saj se z računalnikom povezujejo preko 3.5 mm priključka. Steklena vlakna, predstavljajo visoko kakovosten material iz katerega sestojijo. 
Gumba za nadzor basa in glasnosti, ki ležita na desnem zvočniku nam dovoljujeta, da si glasnost prilagajamo svojim potrebam primerno. Nastavimo si lahko tudi globino nizkih tonov in se izognemo nadležnemu premikanju nastavitev zvoka na računalniških programih. Glasnost zvoka lahko stopnjujemo od tišine do tresočih tal. Zvočniki tako nudijo optimalno izkušnjo z avtomatsko stopnjevalno funkcijo. Zelo enostaven je tudi dostop do vhoda, ki je zaradi estetskosti skrit. 
 
         
Zvočniki so 3 inčni, imajo vgrajeno držalo proti tresljajem, prav tako pa boste z njimi prihranili na prostoru in tega porabili za dodatno opremo. Vključno z zvočniki dobite tudi napajalnik in informcije o produktu, s katerimi si lahko pomagate pri uporabi. Preverite ostalo ponudbo zvočnikov v naši trgovini.

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Karakteristike BarvaNo
ProizvajalecRazer
Tip zvočnika2.0
Daljinski upravljalnikNo
Priklop3.5 mm analogni
Veljavnost garancije24 mesecev
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Zvočniki Razer Nommo, 2.0

Navodila za uporabo

Loading...