E-bralniki

E-bralniki po najnižjih cenah na enem mestu.

V kolikor radi berete in na potovanja nosite veliko količino papirnatih knjig in si v literaturi radi označujete besedilo ali iščete besede v slovarjih, vam svetujemo, da si kupite vrhunski elektronski bralnik po akcijski ceni. Na naši spletni trgovini Bogomolka, vam poleg prodaje, ponujamo tudi napredne opise, teste in primerjave e bralnikov različnih znamk Kobo, Kindle, Bookeen in še mnogo več.

Skratka, če vas tematika e-branja zanima, vas vljudno vabimo, da poleg opisov preverite tudi trike in nasvete ter pogoste ocene izdelkov naših strank. Prav tako vabljeni, da prebrskate pogosta vprašanja o posameznem bralniku e-knjig, povezave do prevedenih navodil za uporabo, razlag o tem kateri je najboljši itd. Če se sprašujete kateri e-bralnik kupiti in ali podpira Biblos ste prispeli na pravo mesto.

<< Vrni se nazaj na spletno trgovino

Koristni nasveti in napotki pred nakupom e-bralnika

Članki in blogi
Članek o tem zakaj kupiti e-bralnik
Prednosti uporabe e-bralnikov
Preberite članek, kjer povzemamo glavne prednosti elektronskih bralnikov v primerjavi z ostalimi napravami. Bistvene prednosti e-bralnikov so fantastična obstojnost baterije, e-ink zaslon brez odseva, bralna svetilka, ki ne obremenjuje očes, podproa številnim formatom e-knjig in še mnogo več.
Članek o tem kako se bralniki spopadajo s prikazovanjem PDF-jev
Branje PDF-ov na e-bralnikih
Bralniki e-knjig poleg ostalih formatov omogočajo tudi branje dokumentov PDF, ki pa niso čisto 'prave e-knjige'. Ker pri knjigah PDF gre za statične dokumente, se z njimi e-bralniki spopadajo vsak po svoje. Tako za branje PDF na bralnikih Kindle in Kobo bralec potrebuje kar nekaj potrpljenja, med tem ko alternativne znamke Bookeen omogočajo PDF reflow.
Primerjava Amazonovih e-bralnikov Kindle Paperwhite 3 in Kindle Voyage
Primerjava: Kindle Paperwhite 3 - Kindle Voyage
V tem članku podrobneje primerjamo Amazonova e-bralnika Kindle Paperwhite 3 in Kindle Voyage. Med tem ko je Kindle Voyage namenjen zahtevnejšim e-bralcem in stane veliko več, je Kindle Paperwhite enostavnejši in ne ponuja naprednih cukrčkov kot so vibracija, samodejna osvetlitev itd.
Loading...