Pametni obesek NUT

Pametni obesek NUT

Ste pozabljivi? Radi pozabljate kje ste pustili vaše ključe, denarnico ali pametni telefon? Pametni sledilnik NUT je rešitev za vas. S svojim minimalističnim dizajnom in nameščenim trakom je odličen obesek za vaše ključe, enostavno pa ga lahko vstavite tudi v vašo denarnico, torbico, avto. Ključne prednosti pametnega sledilnika so dvosmerno preprečevanje izgube vaših stvari, informacije o lokaciji vaših stvari, zvočni alarm, dolga življenjska doba baterije (ki jo lahko nadomestite) ter kompatibilnost z napravami Android in iOS.

  • Razpoložljivost Ni na zalogi
  • Rok dobave 2 - 3 dni
Podroben opis

Pametni obesek NUT vam s pomočjo Bluetooth povezave in aplikacije, ki si jo naložite na pametni telefon, pomaga preprečiti izgubo vašega ključa, denarnice in drugih stvari. 

Pametni sledilnik se lahko namesti s pomočjo nameščenega traka na vaše ključe, v denarnico, v vaš avto ali druge stvari, ki jih nočete izgubiti.

KLJUČNE PREDNOSTI

ključne prednosti pametnega obeska nut

Dvosmerno preprečevanje izgube

Pametni sledilnik nastavi varno razdaljo med vašim pametnim telefonom in NUT2 sledilnikom. Ko se pametni sledilnik ali vaš telefon nahajata izven dometa, vas napravi z zvočnim signalom na to opozorita. 

dvosmerno preprečevanje izgube

Iskanje izgubljenih stvari

Pametni sledilnik NUT deluje s pomočjo aplikacije, ki jo namestite na vaš pametni telefon z operacijskim sistemom Android ali Ios. Aplikacija vam pomaga pri iskanju vaših ključev, denarnice, avta, itd. in vam poda informacijo o lokaciji, kjer je bila zadnja zaznana povezava med sledilnikom NUT in pametnim telefonom. Na primer: Če se vam zgodi, da ste izgubili svojo denarnico, lahko s pomočjo aplikacije preverite na katerem mestu je bila zadnja povezava s sledilnikom (sledilnik se mora nahajati v denarnici) in na aplikaciji se v obliki zemljevida prikaže na kateri lokaciji je bila na zadnje vzpostavljena povezava. Ko pridete v bližino denarnice, vam pametni telefon začne piskati. Več kot je signalnih pik v aplikaciji, močnejši je signal (pike se obarvajo zeleno) in bližje ste napravi Nut. (Nut signali, so dejansko Bluetooth signali, ki ga lahko nekatere ovire blokirajo).

pametni obesek nut pomaga pri lokaliziranju

NUT je prav tako idealna pomoč pri iskanju in lokaliziranju vašega hišnega ljubljenčka.

preprečuje izgubo hišnega ljubljenčka

Lastnosti:

- Nizka poraba baterije (življenska doba do 3 mesece)
- Kompatibilen z vsemi Android in iOS napravami
- Zvočni alarm
- Domet je 50 metrov zunaj in 30 metrov v notranjih prostorih
- Kompatibilen z Bluetooth 4.0.
- LED lučka
- Mere: 3.6x3.6x0.58 cm
- Teža: 10g

dimenzije pametnega obeska nut

Paket vključuje:

- 1x pametni sledilnik NUT2
- 2x Baterija CR2032
- Slovenska navodila za uporabo

Video predstavitev Nut2 pametnega sledilnika:


Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Čas dostave 2 - 3 dni
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Pametni obesek NUT

Navodila za uporabo

Loading...