Onyx BOOX T68 Lynx

Onyx BOOX T68 Lynx

199,95 €

Onyx BOOX T68 Lynx ima zaslon E Ink® Ultra HD velikosti 6,8" (17,27cm), ki prikazuje vsebine z izjemno ločljivostjo 1440 x 1080 točkovnih pik. Poseben je v tem, da je eden izmed redkih bralnikov na svetu, ki ima v sistemu Android vgrajeno platformo Google PlayTM. Pohvali se lahko tudi z vmesnikom Bluetooth 4.0, predvajalcem glasbe in še mnogo več.

  • Razpoložljivost Ni na zalogi
  • Rok dobave 2 -3 dni
Podroben opis

Edinstveni zaslon

Ebralnik BOOX T68 Lynx premore zaslon 6.8” E Ink® Ultra HD EPD, ki ima edinstveno velikost diagonale 6.8" (17,27 cm). Multitočkovni kapacitivni zaslon na dotik premore neverjetno ločljivost 1440 x 1080 točkovnih pik (265 dpi), kar je približno 25% več, kakor pri ostalih eBralnikih. Še izboljšana različica zaslona Ultra HD  prikazuje sliko še čistejše in jasnejše.

Revolucionarni pristop: Android in Google Play

Velika posebnost bralnika je v tem, da ima nameščen polno različico operacijskega sistema Android 4.0.4 z Google Play™, kjer boste lahko namestili tisoče brezplačnih ali plačljivih aplikacij ali iger, ki ste jih sicer vajeni iz vaših mobilnih telefonovo. 

Odlična kombinacija tabličnega računalnika na osnovi elektronskega črnila, omogoča branje eknjig v praktično vseh formatih. Način uporabe je praktično neomejen, v praksi pa si lahko na vaš bralnik ONYX namestite aplikacije kot so Amazon Kindle, Aldiko Reader, Moon+ Reader, Acrobat Reader, Kobo Store, Google Books , itd.

Prav tako lahko npreko Google Play z lahkoto najdete številne aplikacije za urejanje dokumentov, preglednic kot tudi prezentacij (npr. Kingsoft Office). Vaše dokumente pa nato shranite na vaš bralnik ali v oblak preko platforme Google Drive.  

Vmesnik Bluetooth®

Poleg vmesnika Wi-Fi se lahko BOOX T86 Lynx pohvali tudi s podporo Bluetooth® 4.0 LE, ki deluje z manjšo porabo baterije, kakor predhodniki. Zaradi široke podpore vmesnikov, lahko vaš eBralnik Lynx povežete s številnimi napravami. Tako ga lahko povežete npr. z žičnimi ali brezžičnimi zvočniki, slušalkami kot tudi z brezžično tipkovnico. Poslušanje glasbe, audio knjig in upravljanje na daljavo ni bilo še nikoli tako enostavno!

Govorec besedila IVONA

Ebralnik T86 Lynx ima poleg podpore za predvajanja gladbe, nameščen najnaprednejši govorec besedila IVONA 4.0*, ki vašo eKnjigo bere na glas. Med branjem na podlagi vsebine besedila prilagaja intonacijo . Zaenkrat deluje samo v angleškem jeziku in je zelo dober za npr. učenje angleškega jezika. Na eBralnik T86 Lynx je možno namestiti tudi zunanje programske pakete za pretvorbo besedila v zvok (npr. Google Text-To-Speech). Namestijo se lahko tudi dodatni jeziki in glasovi.

Programska oprema

Prednameščene aplikacije: Galerija, Spletni brskalnik, Kolendar, Kalkulator, Predvajalnik glasbe, Onyx Boox spletna knjigarna, AlReader, Odjemalec za e-pošto, QuickDic, Google Play Store, Iskalnik, Ura, FBReader, OnyxReader, Cool Reader.

Vsebina škatle

- eBralnik T68 Lynx
- Micro USB kabel
- Hitri vodič za uporabo
- Garancijski list (1 leto)

* Delovanje zunanjih aplikacij ni zagotovljeno in je v celoti odgovornost razvijalcev le teh.


Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Splošno Proizvajalec Onyx BOOX
Znan tudi pod imenom
Barva ohišjaGrafitna - temno siva
StatusNo
Karakteristike ProcesorFreescale i.MX Cortex A9 1.0GHz
Teža236 g
Demenzije194,2 x 132 x 8,8 mm
Zaslon Tehnologija izpisaE-ink PEARL
Velikost zaslona6,8"
Ločljivost zaslona1440 x 1080 px (265 dpi)
Karakteristike barv16 odtenkov sivine
Ekran na dotikDa
Vgrajena lučDa
PovezljivostUSB 2.0Da
BluetoothDa
Brezžična povezava (WiFi)Da
Pomnilnik Vgrajen spomin4 GB
Razširitveni pomnilnikMicro SD (do 32 GB)
Funkcije Poslušanje glasbeDa
Govorec besedilaDa (IVONA TTS)
Fizični gumbiGumb za vklop/izklop, Navigacijski gumbi, Gumb za ponastavitev
Možnost namestitve zunanjih aplikacijDa
Podprti formati datotekDokumenti in knjige: EPUB in PDF (re-flow) z Adobe DRM (ADEPT), MOBI (brez DRM), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2, PDB, DjVu, ZIP Glasba: MP3, WAV Fotografije: JPG, GIF, TIFF, BMP, PNG
OstaloBaterija1700mAh Li-ION Polymer
GarancijaSlovenija (12 mesecev), mednarodna (24 mesecev)
DobavljivostTakoj (2-3 dni)
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ali je na bralniku Lynx nameščen Google Play?

DA. ONYX Lynx je eden izmed redkih bralniku na trgu, ki že ima prednameščen čisto pravi Google Play.

Ali je res da baterija ONYX Lynx ne drži dolgo?

Dejstvo je da baterije Androidnih bralnikov zdržijo manj kakor pri bralnikih brez Android-a, vendar to še ne pomeni, da baterije ne bo zdržala dolgo. Pri tem bralniku je pomembno to, da po vsaki uporabi bralnik ugasnemo (ne samo postavimo v stanje spanja)!

Ali je res da na lahko ONYX Lynx berem eKnjige vseh formatov?

DA. Če si na bralnik namestite npr. Aplikacijo Amazon Kindle ali npr. Kopo App, potem boste na bralniku lahko brali vse kar podpira aplikacija.


Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Onyx BOOX T68 Lynx

Navodila za uporabo

Loading...