Onyx BOOX AfterGlow2

Onyx BOOX AfterGlow2

139,95 €

Predstavljamo novi Onyx BOOX C67 AfterGlow2 z 4GB diskovnega prostora, dvojedrnim procesorjem, multitočkovni zaslonom na dotik, vgrajeno svetilko in najnovejšo različico operacijskega sistema Android 4.2.2. Podpora tudi za Wi-Fi, USB 2.0, MicroSD. Priložena polna različica govorca besedil IVONA.

  • Razpoložljivost Ni na zalogi
  • Rok dobave Ni dobavljiv
Podroben opis

Zaslon

Standardna velikost zaslona 6 palcev

Zaslon bralnika Onyx BOOX AfterGlow 2 je standardne velikosti 6" (15,24 cm) in temelji na tehnologiji HD E Ink®. Slika je zelo ostra in izpisuje lepe kontraste. Prikazana ločljivost je 1024 x 758 točkovnih pik, 16 odtenkov sivine in 212 DPI.

V bralniku je vgrajena ambientalna svetilka nove generacije!

Videz

Ohišje je temno sive barve in ima moderno obliko. Poleg lahkotnosti (186 g) je ohišje eBralnika C67 HD AfterGlow2 zelo tanko (8,7 mm). 

Enostavno upravljanje

Ebralnik se lahko upravlja preko fizičnih gumbov (Gumb nazaj, Gumba za listanje po straneh na levi in desni strani, Gumb za Vklop/Izklop, Gumb za ponastavitev) ali preko zaslona na dotik

Za razliko od predhodnika After Glow C65, ki je pri nas dobil dobro oceno 4/5, se lahko AfterGlow 2 poleg hitrejšega procesorja in več RAM pomnilnika. pohvali tudi z dobrodošlo novost t.i. multitičkovnim upravljanjem zaslona! 

Onyx AfterGlow2 nudi vse potrebno za eBranje

Hitrejši kakor predhodnik

Novi Onyx BOOX AfterGlow 2 ima v primerjavi s predhodnim modelom, hitrejši dvojedrni procesor Dual-Core Cortex A9 1.2GH in 512 MB delovnega spomina, kar omogoča, da se bralnik zažene še hitreje in da je branje e-knjig odzivnejše.

Novi Android 4.2.2 in Google Play

AfterGlow2 premore Android 4.2.2

Na eBralniku Boox C65 HD AfterGlow je nameščena modificirana različica operacijskega sistema Android 4.2.2. Prednameščen je programski paket Google Play™, kjer boste lahko na vaš e-Ink bralnik namestili tisoče raznoraznih programov, aplikacij, iger itd..*

Odlična kombinacija omogoča branje eknjig iz programskih vsebin Google Play™ Books ali pa tudi uporabo programa Amazon Kindle*.

Prostora bo povsod dovolj

Na eBralniku Boox AfterGlow2 je na voljo 4 GB diskovnega prostora, kar je dovolj za namestitev tisoče dokumentov. Prostor na disku se lahko razširi s spominsko kartico Micro SD do 32 GB (ni priložena).

Novost je brezplačna uporaba 2GB diskovnega prostora v oblaku Midiapolis Drive, kjer boste lahko brezplačno shranili vaše knjige, dokumente, revije itd.

Multimedija na vašem AfterGlow2

Govorec besedila IVONA

AfterGlow2 podpira polno različico govorca besecil IVONA

Na bralniku AfterGlow 2 je podpora za polno različico govorca besedila IVONA 4.0*. Govorec besedila IVONA prilagaja intonacijo na podlagi vsebine besedila. Zaenkrat deluje samo v angleškem, nemškem in poljskem jeziku in je dober za npr. učenje angleškega jezika. Primer uporabe lahko preiskusite na spletni strani http://www.ivona.com/

Baterija

Avtonomija baterije je pri povprečni uporabi 8 tednov (1700mAh Polymer Li-on), kar je dovolj dolgo, da boste povsem pozabili na vsakodnevno polnjenje.

Glasba samo za vas

AfterGlow2 premore 3.5 mm izhod

AfterGlow2 je eden izmed redkih bralnikov, ki še premore standardni 3.5 mm vmesnik za slušalke in tako omogoča podporo za poslušanje govorca besedil, audio knjig, glasbe itd.

Vmesniki

Wi-Fi (802.11b/g/n), MicroUSB 2.0, Stereo izhod za audio (3.5mm), MicroSD (do 32GB)

Vsebina škatle

- eBralnik C67 AfterGlow2
- USB kabel
- Hitri vodič za uporabo
- Garancijski list (1 leto)

* Aplikacije lahko za pravilno delovanje zahtevajo registracijo ali nakup paketa. Nekatere funkcionalnosti so lahko tudi geografsko omejene. Prav tako delovanje zunanjih aplikacij ni zagotovljeno in je v celoti odgovornost razvijalcev le teh.

Izdelek ni več dobavljiv

Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Splošno Proizvajalec Onyx BOOX
Znan tudi pod imenom
Barva ohišjaGrafitna - temno siva
StatusNo
Karakteristike ProcesorDual-Core Cortex A9 1.2GHz
Teža186 g
Demenzije170 x 117 x 8.7 mm
Zaslon Tehnologija izpisaE-ink PEARL
Velikost zaslona6"
Ločljivost zaslona1024 x 758 px
Karakteristike barv16 odtenkov sivine
Ekran na dotikDa
Vgrajena lučDa
PovezljivostUSB 2.0Da
BluetoothNo
Brezžična povezava (WiFi)Da
Pomnilnik Vgrajen spomin4 GB
Razširitveni pomnilnikMicro SD (do 32 GB)
Funkcije Poslušanje glasbeDa
Govorec besedilaDa (IVONA TTS)
Fizični gumbiGumb za vklop/izklop, Gumba za obračanje strani (naprej/nazaj), Gumb NAZAJ, Gumb za ponastavitev
Možnost namestitve zunanjih aplikacijDa
Podprti formati datotekDokumenti in knjige: EPUB and PDF (re-flow) z Adobe DRM (ADEPT), MOBI (brez DRM), TXT, RTF, HTML, CHM, DOC, FB2, PDB, DjVu, ZIP Glasba: MP3, WAV Fotografije: JPG, GIF, TIFF, BMP, PNG
OstaloBaterija1700mAh Li-Polymer
GarancijaSlovenija (12 mesecev), mednarodna (24 mesecev)
DobavljivostPo naročilu (2-3 tedne)
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: Onyx BOOX AfterGlow2

Navodila za uporabo

Loading...