E-bralnik Kindle Oasis (2019)

E-bralnik Kindle Oasis (2019)

298,99 €

286,95 €

E-bralnik Kindle Oasis je vse kar ste si kdajkoli od bralnika želeli. S 7" zaslonom ter ergonomsko zasnovo omogoča odlično prileganje tako desni kot levi roki, avtomatsko spreminjanje svetlobe pa se prilega vašim očem. Pohvali se lahko z branjem avdio knjig preko brezžičnih slušalk in vodoodpornostjo po standardu IPX8. Za shranjevanje knjig vam ponuja 8Gb pomnilnika, kar je več kot dovolj za vso vašo zbirko. 

dni ur minut sekund
- +
  • Razpoložljivost Na zalogi
  • Rok dobave 3 - 4 delovne dni
Podroben opis

IZJEMNA VZDRŽLJIVOST IN ZMOGLJIVOST

Kindle Oasis je zasnovan tako, da je njegov prenos enostaven in je branje omogočeno od vsepovsod.  Je izjemno lahek in tanek, zahvaljujoč aluminiju pa tudi vzdržljiv in odporen.

Prenos je enostaven


VODA VAM NAJ NE PREDSTAVLJA SKRBI

Bralnik je popolnoma vodoodporen po standardu IPX8 in je tako zaščiten pred potopitvijo v do dveh metrih sladke vode v času do 60 minut. Na plaži, bazenu ali kadi ste lahko brez skrbi, da bi se vam bralnik uničil.

Prvi vodoodporen Kindle


E-bralnik Kindle Oasis

UJEMANJE BRALNIKA IN VAŠE ROKE

Zaradi njegove posebne oblike in ergonomskega dizajna se težišče pomakne na vašo dlan in bralnik med branjem počiva v vaši roki. Obračanje strani je omogočeno preko zaslona na dotik ali s posebnimi gumbi za obračanje strani. Ne glede na to, ali se odločite brati z levo ali desno roko, se orientacija strani samodejno vrti in omogoča ujemanje.


PERSONALIZIRANO BRANJE

Ponuja vam personalizacijo branja s katero si lahko prilagodite idealno branje z velikostjo pisave, poravnavo besedila in novimi funkcijami za dostop. Na voljo ima 8 GB prostora za shranjevanje vaše zbirke knjig.

Za lažjo uporabo je na voljo tudi družinska knjižnica, ki dovoljuje dostop do vaših knjig tudi ostalim članom vaše družine s katerimi si delite Amazon račun.


OKOLICA DOLOČA OSVETLITEV

E-bralnik z 12 LED lučkami samodejno prilagodi svetlost zaslona, ​​ki temelji na vaši okolici, ne glede na to, ali ste v osvetljenem prostoru, zunaj na soncu ali v temačnem prostoru. Z vgrajeno sprednjo lučko svetlobo usmerja proti površini zaslona in ne moti vaših oči.

Prilagajanje svetlobe


POČITEK ZA OČI, ZGODBA ZA UŠESA

Posebnost tega bralnika je podpora za Audible, ki omogoča poslušanje avdio knjig preko Bluetooth slušalk ali zvočnikov. Če vam kdaj ni za branje, lahko preprosto aktivirate govorca besedil, ki na glas prebere vse, kar je na zaslonu.  

Podpora za Audible


ENOSTAVEN IZVOZ BELEŽK

Bralnik omogoča enostaven izvoz beležk in oznak iz knjige na vaš e-poštni naslov, da jih imate vedno pri sebi. Beležka je ob izvozu v PDF obliki in je pripravljena, da jo vzamete zraven v knjižni klub in jo odprete v priljubljeni aplikaciji za preglednice.


VAS PRI BRANJU NE MOTI

Namensko je zgrajen za branje in za razliko od tablic in mobilnih naprav, ni moteč s socialnimi mediji, e-poštnimi ali besedilnimi sporočili.

Uživanje v branju


X-RAY VAM OMOGOČA RAZISKOVANJE KNJIG

Oglejte si vse odlomke v knjigi, ki omenjajo pomembne ideje, izmišljene znake, zgodovinske osebnosti, kraje ali zanimive teme. Pregled časovnega traku X-ray vam omogoča preprosto prečkanje opaznih odlomkov, ki vas opomnijo, kaj se je zgodilo v knjigi, ali preprosto krmarjenje po slikah.


PREVOD DOBITE KADAR GA ŽELITE

Če želite prevod besedila, ki ga berete, enostavno kliknite na besedo ali označite del besedila, in tako dobite prevod v želenem jeziku, ki ga ponuja Bing Translator.


NADALJUJTE Z BRANJEM NA MOBILNI NAPRAVI

Na voljo je Kindle aplikacija za telefone, tablične računalnike ali osebne računalnike Mac, preko katere lahko branje nadaljujete tam, kjer ste ga na e-bralniku zaključili. Amazonova tehnologija Whispersync si namreč zapomni, kje ste končali z branjem in tako lahko brez težav preklapljate med aplikacijo Kindle na bralniku in drugih napravah.  


Ostali tehnični podatki
Tehnični podatki
Splošno Proizvajalec Amazon
Znan tudi pod imenomKindle Oasis
Barva ohišjaGrafitno siva
StatusNov
Karakteristike Procesor
Teža194 g
Demenzije159 x 141 x 3,4-8,3 mm
Zaslon Tehnologija izpisaE-ink
Velikost zaslona7"
Ločljivost zaslona1680 x 1264 (300 ppi)
Karakteristike barvSiva
Ekran na dotikDa
Vgrajena lučSamodejno prilagajanje svetilnosti in barvnega odtenka
PovezljivostUSB 2.0Da
BluetoothDa
Brezžična povezava (WiFi)Da
Pomnilnik Vgrajen spomin8 GB
Razširitveni pomnilnikNi kartice
Funkcije Poslušanje glasbePredvajanje audio knjig (samo preko slušalk)
Govorec besedilaDa
Fizični gumbigumb naprej/nazaj
Možnost namestitve zunanjih aplikacijNe
Podprti formati datotekKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC; HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, PMP s pretvorbo; AAX
OstaloBaterijaŽivljenska doba baterije: 2 meseca
Garancija12 mesecev
DobavljivostPri dobavitelju (3-4 dni)
Vprašanja o izdelku
Za ta izdelek ni vprašanj.
Prednosti - slabosti

Ocene

Podajte vašo oceno

Trenutno ocenjujete: E-bralnik Kindle Oasis (2019)

Navodila za uporabo

Za izdelek ni digitalnih navodil za uporabo

Loading...