Brezplačne e-knjige za prenos


Postanite naš naročnik e-novic in poslali vam bomo brezplačno e-knjigo "Ultimativni vodič kako do 100.000 brezplačnih e-knjig".


Seznam več 100.000 brezplačnih e-knjig združen na enem mestu

1.) Brezplačne e-knjige združene v seznam več 100-ih knjigarn

V vodiču Ultimativni vodič kako do 100.000 brezplačnih e-knjig, združujemo stotine svetovnih spletnih knjigarn in knjižnic, kjer je možno prenesti zastonj elektronske knjige. Tako boste zasledili povezave do zelo znanih knjigarn, kot sta npr. Gutenberg in tudi nekoliko manj znane e-knjigarn, ki nam sicer niso znne.

Čeprav bi si mislili, da na velikih portalih kot sta Amazon in Kobo zastonj knjig ni, se motite. Prenesite si našo e-knjigo in podali vam bomo trike in nasvete kako do free ebook.

2.) Kobo, Kindle in free PDF knjige za download 

Ko boste prebrali našo e-knjigo, boste enostavno vedeli, klje in kako prenesti brezplačne e-knjige za e-bralnik Kindle kot tudi v obliki PDF. Svetovno znane knjige PDF free lahko za razliko beremo tudi na ostalih računalnikih, tablicah in telefonih.

3.) E knjige download za vse okuse

V drugi izdaji našega vodiča, smo poleg široke palete brezplačnih svetovnih uspešnic, romanov in kriminalk dodali še znanstveno fantastiko, kriminalke in še mnogo več. Prav tako smo v novejši različici (izdano oktobra 2018), dodali brezplačne e-knjige manga, medicinske elektronske knjige povsem free. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji stripov in strokovnih računalniških knjig. Novost je tudi novo podpoglavje, kjer združujemo seznam spletnih portalov kako izvesti zastonj prenos audio knjig.

Brezplačne e-knjige

4.) Triki in nasveti + tabela brezplačnih virov

Ker nekatere spletne e knjigarne hitro privabijo bralca h plačljivim virom ali h sklepanju naročnin, smo v vodiču opozorili na pogoste pasti in rešitve, pri prenosu ebook za download. Primer tega je recimo da hitro kliknemo reklame ali pa mislimo, da je knjiga zastonj, pa temu ni tako ipd.....Mnogokrat nas strani preusmerijo na drugo stran česar špa seveda ne želimo.

Poleg opisanega zgoraj smo pripravili razpredelnico z vsemi knjigarnami, povezavami ter informacijami o formatih brezplačnih e-knjig. 

5.) Utlimativni vodič je na voljo za vse naprave

- Ultimativni vodič je na voljo v treh formatih in sicer AZW (Format Kindle), EPUB (Kobo in ostali e-bralniki) ter PDF (ostale naprave).

- Na voljo samo legalne spletne strani (brez piratskih strani!)

Loading...